hero-jobbies-7

Diplom for Beste Logo designet av Fasett!

Namnlös design (6)

Sterk Reklame er den lokale design- og reklamebransjens Ärlige kÄring. Tidligere i november gikk arrangementet av stabelen, og Fasett hadde sendt inn kandidater i en rekke kategorier.

En av kategoriene var Grafisk design - Logo, hvor arbeidet med vÄr firmaloge og visuelle uttrykk var kandidat. Vi er begeistret over at dette arbeidet gikk helt til topps og vant gullprisen i kategorien! Bildet viser diplomet som overrekkes av rÄdgiver Aleksander Eikeberg i Fasett.

Å motta denne anerkjennelsen er ikke bare en ĂŠre, men det bekrefter ogsĂ„ det arbeidet som er lagt ned i Ă„ skape en identitet som skiller seg ut. Fasett har klart Ă„ fange essensen av vĂ„r merkevare og omdanne den til en tydelig visuell profil. 

Et stort takk til Fasett-teamet for god innsats, kreativitet og ekspertise. Prisen er et resultat av deres evne til Ä forstÄ vÄre behov og visjoner. Takk ogsÄ til vÄrt fantastiske team internt, som har samarbeidet tett med Fasett for Ä sikre at vi presenterer et unikt og minneverdig uttrykk for vÄr merkevare.

Mer info om Sterk reklame finner du her: https://sterkreklame.stavanger.no/