InfoCamp

Komplett løsning for booking og drift av camps

Uforpliktende demo
hero-jobbies-7
Bilde19 InfoCamp (1)
Bilde19 InfoCamp (1)
BOOKING OG ADMINSTRASJON 

Full oversikt og kontroll over driften

Drift av camps er på mange måter forskjellig fra andre "hospitality" områder. Gjestene bor over lengre tid, man kan ha ulike former for permisjoner i oppholdet, renhold og vedlikehold kan gjøres med forskjellige frekvenser, og man kan ha en kompleks kontrakts- og kundestruktur. Kombinert med press på marginer og et ønske om mest mulig effektiv drift kan dette føre til en travel og krevende hverdag for de ansatte i campen. InfoCamp er spesielt tilpasset denne hverdagen, og er tilrettelagt for å håndtere de spesielle egenskapene ved denne type leveranser. 

TILPASS TIL DIN CAMP

Fleksibelt

InfoCamp har støtte for ubegrenset antall rom og romtyper. Man kan enkelt definere nye rom og grupper av rom, med tilgjengelighet som kan variere over tid. Alle bookinger knyttes til kontrakter, og systemet har en svært fleksibel kontraktsstruktur som støtter ulike former for fakturering. 

UTVIKLET FOR EN TRAVEL HVERDAG

Effektiv drift

Løsningen er svært effektivt i bruk, hvor innsjekk og oppdatering av informasjon gjøres raskt og enkelt. Resepsjonisten har f.eks funksjonalitet for håndtering av grupper, enkel oversikt over innsjekkstatus og ledige rom og andre verktøy for en produktiv hverdag. 

FUNKSJONER

Utforsk InfoCamp

Her kan du utforske noen av funksjonene i InfoCamp.

Bookinger og gjesteliste

Bookinglisten gir full oversikt over nåværende gjester, ankomster, avreiser, permisjoner og venteliste. Opprettelse av bookinger gjøres raskt og enkelt, og ved gruppebookinger kan man massetildele gjester og rom til en booking. 

Webbooking

En egen modul sørger for at opprettelse av bookingforespørsler kan distribueres til koordinatorer hos kunden slik at tid frigjøres i campen. Forespørslene  behandles og importeres enkelt av bookingansvarlig.

Gjesteportal

En egen gjesteportal sørger for skreddersydd informasjon for den enkelte rigg i campen. Gjestene logger seg inn med bookingnr og engangskode, og har full oversikt over oppholdet sitt. 

Nøkkelskap og elektroniske låser

Gjesteportalen er integrert med elektroniske nøkkelskap og elektroniske låser. Gjestene får direkte tilgang til rommet sitt (og andre områder) direkte fra gjesteportalen, uten behov for henvendelse i resepsjon eller installasjon av en egen app. Nøkkelskap kan dimensjoneres ut fra størrelsen på campen.

Renhold og vedlikehold

Renholdere får enkelt tilgang til oppgaver som skal utføres i campen. Oppgavene settes opp fleksibelt pr kontrakt, og opprettes automatisk ut fra status på rom og booking i campen. Husøkonom og resepsjonsansvarlig har status på oppgaver og rom enkelt tilgjengelig, og får beskjed når en oppgave er ferdigstilt. 

Fakturering

Systemet gir full oversikt over alle bodøgn, beregnede priser og evt varer og oppgaver som skal faktureres. Fakturagrunnlag opprettes enkelt, og kan sendes til økonomisystem for automatisk opprettelse av faktura. 

Bilde4

Vi hjelper deg!

Stol på oss - vi er her for å hjelpe deg. Vi bistår deg gjennom hele prosessen.

Ta kontakt med oss!