hero-jobbies-7

Madhuset: Digital suksess med KDV

Svein Larsen og Madhuset i Kristiansand har lang erfaring innenfor catering og er stolte brukere av KDV fra Infotronics. 

357441498_774763191316051_2118721965776585959_n-1

Martin Graham og Svein Larsen

Madhuset har lang erfaring innen catering og har gledet over 12 000 gjester på en enkelt kveld. Store arrangementer som Palmesus og Oslofjord Convention Center stoler på Madhusets cateringtjenester for å levere kulinariske opplevelser som gjør inntrykk. "Vi brenner for å skape den ultimate gjesteopplevelsen gjennom matservering". Totalt sett har KDV i 2022 bidratt til over 120 mill i salg ut mot kunder gjennom Madhuset. 

Svein forstår viktigheten av å ha full kontroll over kostnadene, og KDV hjelper ham med nettopp det. Han mener at teknologi bør gjøre arbeidet enklere og mer behagelig for teamet hans. "Det handler ikke bare om å jobbe raskere, det handler om å gi våre hardtarbeidende ansatte mer tid til å fokusere på det de er best på - å glede kundene!" 

Hvorfor tror Svein at teknologi er avgjørende for bedrifter som hans? 

  • Effektiv og enkel kostnadskontroll på oppskriftene sikrer at de tjener penger på hvert oppdrag. 

  • Teknologien forenkler oppgaver som lagerstyring og innkjøp, slik at personalet kan bruke mer tid på å gjøre det de elsker: å betjene kundene. 

  • Teknologi bidrar til bedre samarbeid i teamet, stimulerer kreativiteten og gir dem en følelse av stolthet over det de gjør. 

  • Til syvende og sist handler det om å gjøre kundene strålende fornøyde. Teknologien muliggjør tilpasning, personalisering og innovasjon som forbedrer hele kundeopplevelsen. 

Er du nysgjerrig på hvordan KDV kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med oss!