InfoCamp: Gjesteportal og låsintegrasjon

hero-jobbies-7

Ny gjesteportal og låsintegrasjon for optimalisert campdrift

Høsten 2023 lanserte vi en ny, moderne versjon av vårt bookingsystem for camps. Denne løsningen har fått navnet InfoCamp, og vi har siden lansering fått svært gode tilbakemeldinger på løsningen. Tett og godt samarbeid med våre kunder er svært viktig for oss, og vi ser at det stadig kommer gode forslag til videreutvikling og nye moduler.  

Med denne bakgrunnen lanserer vi nå en ny modul for gjesteportal. Kort sagt lar denne modulen gjester få tilgang til nyttig informasjon og funksjonalitet ifm deres opphold i campen. Hensikten med en slik portal er bl.a å 

  • Redusere belastning på personell i resepsjonen i campen 

  • Øke sikkerhet og få bedre kontroll for resepsjonspersonell 

  • Bedre gjesteopplevelsen  


I praksis fungerer gjesteportalen slik at en gjest kan logge på med bookingnummer og en engangskode. Linken til pålogging og engangskode sendes pr mail eller SMS til gjesten. Både ifm pålogging og på de ulike stedene i portalen har campoperatør mulighet til å skreddersy informasjon til gjestene, tilpasset gjesteopplevelsen man ønsker å tilby og de konkrete egenskapene (f.eks veibeskrivelse til riggen) ved campen.  

 

Etter pålogging vil gjesten selv kunne sjekke inn og sjekke ut på bookingen. I mange camper opererer man også med permisjoner, og gjesten vil enkelt selv kunne registrere når/han hun er på permisjon. Dermed vil campoperatør til enhver tid ha en oppdatert oversikt over alle gjester og deres status. 

Portalen er også integrert med 2 særdeles spennende integrasjoner:  

  • Elektroniske nøkkelskap fra vår partner Keycafe. Dette er skap som tilpasses den enkelt camp, og som kan brukes til sikker distribusjon av fysiske nøkler i campen der man ikke har elektroniske nøkkelsystemer. Fra portalen kan man altså informere gjesten om hvor et slikt nøkkelskap er plassert, og når gjesten er i nærheten av skapet kan hun med et trykk åpne opp riktig boks i skapet for å hente ut den fysiske nøkkelen til campen. Når oppholdet er ferdig kan gjesten levere tilbake nøkkelen på samme måte. Hele prosessen er fullstendig integrert i InfoCamp, noe som gir full kontroll både på hver enkelt nøkkel og status på bookingen.  


 

  • Elektroniske låser fra SaltoKS. I camper hvor man har rullet ut SaltoKS kan gjesten i portalen enkelt se hvilke låser man har tilgang til, f.eks hoveddør, garderobe og sitt rom. Videre kan man med et trykk på knappen i portalen åpne den fysiske elektroniske låsen!  

Begge disse integrasjonene fungerer uten at gjesten trenger å installere noen form for app på sin telefon. Dermed kan man både med fysiske og elektroniske nøkler legge til rette for en sømløs og svært effektiv gjesteopplevelse, i mange tilfeller uten at man behøver å belaste en resepsjonist i det hele tatt.  

Vil du vite mer om hvordan InfoCamp kan bidra til effektiv campdrift for dere? Ta kontakt med oss på post@infotronics.no